Ing China kang ana. 1 Specialists Tampilan Acrylic. -1000'S saka Products in Stock!

Cases Tampilan Acrylic

Home » Custom digawe » Toko Lampu »Acrylic Tampilan Kasus

Cases Tampilan Acrylic

Kita tampilan kasus model acrylic sing becik kanggo nampilake model, gedhe utawa cilik. Minangka becik minangka model dipikir lagi wesi sembrani bledug, lan uga cukup menarik kanggo narik kawigaten prying driji, kang bisa ngrusak bagean alus saka model. Sarta lebu lan karusakan fisik sing bisa mengaruhi model, ana uga kamungkinan saka cahya bakal ngrusak iku.

Kita duwe solusi sampurna, kita bisa nggawe pari acrylic kanggo ukuran pas, kanggo akèh kurang saka sing mikir.

acrylic bakal mblokir liwat 90% cahya UV mbebayani nalika isih gampang katon, acrylic bener bening saka kaca. Uga ing wangun pangayoman prying driji dadi tanpa matur, awon sampeyan bakal kudu ngadhepi punika polishing fingermark mati ing njaban pari, ora gadhah kanggo maneh masang-bagean saka model. Mangga maca liwat informasi ing ngisor iki pisanan, lan banjur tekan ing adat bagean kasus tampilan kanggo milih pari anyar.

page 1 saka 212