Ing China kang ana. 1 Specialists Tampilan Acrylic. -1000'S saka Products in Stock!

Racks Tampilan Acrylic

Home » Custom digawe » Toko Lampu » Racks Tampilan Acrylic » ADR-P11215 Acrylic Shop Display Rack

ADR-P11215 Acrylic Shop Tampilan rak
  • ADR-P11215 Acrylic Shop Tampilan rak
  • ADR-P11215 Acrylic Shop Tampilan rak

    Details cepet

    BABAGAN Racks Tampilan Acrylic
  • size/shape: various sizes and shapes to suit your design or product
  • OEM / ODM: acceptable
  • werna: werna (CMYK) or Pantone color
  • applications: advertising, promotion, storage, display and more
  • crafts: nglereni, high polish, laser engrave and gluing
  • packing: protective film, umpluk protèktif, lan karton njaba
  • express: door to door shipping (by EMS/UPS/FedEx/DHL/TXT)
    air shipping or sea shipping
  • Informasi Product

    materi acrylic

      Kabeh wangun Ditampa, babak, kothak, oval, persegi panjang, unik
      pesenan nyoba cilik Ditampa
      Specialized ing OEM, Potongan pesenan
      aman, -Lingkungan loropaken, recyclable
      Warna bisa milih, cetha utawa miturut werna swatch utawa selaras
      barang rampung

    packing Product:

      film protèktif, umpluk protèktif, lan karton njaba
      syarat Customized sing ditampa

    istilah delivery:

      EXW, FOB, CFR, CIF
      Miturut kapal, dening online, dening Express, selaras

    informasi liyane:

      timbal layang Sample: 3-5 dina watara
      Kita mung nindakake OEM, Potongan pesenan, ora duwe barang ing Simpenan
    ringkesan
    gambar produk
    Rating
    1star1star1star1star1star
    kanthi jumlah ongko Rating
    5 adhedhasar 2 votes
    Brand
    Parkway Tampilan
    jeneng
    ADR-P11215 Acrylic Shop Tampilan rak
    price
    USD 83
    sumber
    Kasedhiya ing Store Mung
    Share Button
    Welcome Yen arep kutipan utawa informasi luwih ing prodhuk iki, please hubungi kita lan kita bakal reply ing 1 dina apa.

    , ,

    Pangguna Sing Viewed Item Ing Sajarah Anyar Panjenengan Uga Viewed